HEET

Het gedurfde culinaire bookazine Kook Ze! is aan zijn zesde editie toe, met dit keer een HEET thema.

Kook Ze! Heet, staat niet alleen voor pikante spijzen en goochelen met hoge temperaturen maar ook voor culinaire erotiek.

Een nummer waarin eetlust en wellust elkaar ontmoeten kortom, en dat prikkelende antwoorden op brandende vragen bevat.

  • Zijn oosterlingen beter bestand tegen pikant?
  • Kun je high worden van chilipepers?
  • Waarom is water een slecht blusmiddel?
  • Bestaat er voedsel dat de seksuele appetijt aanscherpt?
  • Hoe gezond is pikant?
  • Wat is het verschil tussen witte, zwarte en groene peper?
  • Hoeveel keer heter is pepperspray dan Tabasco?
  • Waar op de wereld eet je het heetst?

Verder doet Kook Ze! Heet de lezer het zweet uitbreken met:
  • Een erotisch kortverhaal van Bart Moeyaert.
  • Een verleidelijke column van Agnes Goyvaerts.
  • Een waargebeurd heet avontuur van Felix Wilbrink.
  • Een stomende fotogalerij van Jean Van Cleemput met naakt op hoge hakken, een vismenu en een Chinees kitschrestaurant als decor.

Wat hebben een pizzabakker, een Spaanse kruidenier en een hardcore bodyartduo gemeen? Kijk naar de pikante portretten door de vaste hand van Michel Vaerewijck.

En uiteraard is er weer een exquise selectie recepten die elke hobbykok in vuur en vlam zullen zetten, waaronder:
  • Thaise rode currypasta stap voor stap, in fotoromanstijl.
  • 40 gerechten vol afrodisiaca en hete pepers, van cocktail met chilivinaigrette tot verschroeiende vindaloo en pikante desserts zoals de geile praline van Sergio Herman.