Kook ze! NIET

Het gedurfde culinaire bookazine Kook Ze! is aan zijn zevende editie toe, waarin vooral Niet wordt gekookt. Het nieuwe bookazine doet het dit keer zonder fornuis!. Het is een kookboek voor wie geen talent heeft om te koken, maar wel om te eten.

Er zijn manieren te over om zonder verhitten toch iets lekker op tafel te toveren. Kook Ze! NIET toont zes kooktechnieken. Begaafde jonge koks laten ons zien hoe je door ingrediënten te assembleren toch behoorlijk wat indruk kunt maken én smaak op een bord kunt toveren. Het allereerste raw food restaurant in België serveert ons plantaardige & zuivelvrije gerechten. En wat mag niet ontbreken in Kook Ze! Niet, iets wat we allemaal wel eens doen: trek blik open, leg op een bord, en laat het je smaken!

Kook Ze! NIET geeft je dertig tips om niet te moeten koken en 80 magazinepagina's, geschreven en in beeld gebracht door gerenommeerde journalisten, schrijvers en fotografen, die de vinger aan de pols houden van ons gastronomisch landschap.

Een greep uit het magazine:

  • Bik uit blik - Willem Asaert keurt conserven
  • Raw food voor beginners - 10 tips van Pieter van Doveren.
  • Kook ze! Niet, Haal ze! af - Hoe duur is uw meeneemdiner?
  • Frietkot bedreigd? De opmars van het culinaire eetkraam.
  • Indigestie van kooktelevisie - Yves Desmet kookt over.
  • Restaurantrecensent bekent - Ik kan NIET koken!
  • Galerij - Everybody's cool portret
  • Meat, poëzie op zijn Russisch

Kook Ze! NIET Voor iedereen met een groot talent voor eten!

Het 8ste volume verschijnt in 2014.